maanantai 21. maaliskuuta 2016

Hiihtoloma 2016

Hiihtolomalla kävimme viiden hengen porukalla Kilpisjärvellä. Oli kuulkaas mahtavaa. Tästä reissusta jäi mieleen päättömät ideat, pulkkamäet, vastoinkäymiset ja niiden voittaminen mitä eriskummallisimmilla tavoilla.

Mahduttauduimme kaikki viisi pösöön suksinemme ja matkatavaroinemme ja lähdimme neljältä aamulta huristelemaan kohti käsivartta. Meinasi tehdä tilan kanssa hieman tiukkaa, mutta sulloutumalla puoli väkisin autoon saatiin tosiaan kaikki tarvittavat tavarat ja ihmiset mahdutettua. Tunnelma kohosi nopeasti tällaisella porukalla melko villiksi. Viisi seurakuntanuorta, jotka harrastavat laulamista, voitte vain kuvitella, miten auto raikui yhteislauluista. Kilpisjärvellä majoittauduimme Majatalo Haltinmaan mökissä. Haltinmaa on kyllä ihan paras. Mökki oli tilava ja siisti, ja oma sauna on ehdoton plussa.
Pariin päivään Kilpisjärvellä saimme mahdutettua paljon ohjelmaa. Paljon naurua. Outoja inside-läppiä. Paljon umpihangessa tarpomista. Paljon mäenlaskua pulkilla ja potkukelkoilla potkuttelua.  Ikimuistoisia nuotiohetkiä. Kaunista luontoa ja maisemia. Paljon elämyksiä. Saanan takana hiihtelyä ja takaisin laskettelua kaatuillen viiden metrin välein. Jäämerellä vierailun Skibotnissa. Näimme muuten Skibotnissa valaita. Se oli kyllä ihan upea kokemus!
Viimeisen päivän aamuna Kilpisjärvellä oli enemmän pakkasta. Ilma on maagisen kaunis. Pitkä kotimatka alkoi jälleen, ja Käsivarrentiellä ajaminen auringon noustessa oli upea kokemus. 
 Paluumatkalla pistäydyimme vielä Pallastuntureilla.
Kaiken kaikkiaan tämäkin reissu oli varsin ikimuistoinen ja hauska. Kiitos vielä matkaseuralle hauskasta ja ikimuistoisesta matkasta!😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti